Om mig

Her kan du læse om min erfaring og baggrund for at kunne hjælpe dig som sexolog

Sexolog Henrik Larsen
Sexolog Henrik Larsen
Min baggrund

Jeg hedder Henrik, er 52 år og bor i en andelslejlighed Valby København med min familie.

Jeg er uddannet tømrer, pædagog, seksualvejleder og sexolog i København.

I de sidste 22 år har jeg arbejdet med mennesker, der har kognitive udfordringer. I 2008 blev jeg uddannet seksualvejleder, hvilket svarer til at være uddannet som sexolog, hvor specialet er personer der har en eller anden form for handicap.

Efter 12 år med hundredevis af personlige samtaler med borgere, pårørende og pædagogisk personale valgte jeg at få mere inspiration indenfor det seksuelle og valgte at tage en uddannelse som Sexolog hos Sexologiskolen i København. Denne blev jeg færdig med i 2022. Uddannelsen har givet mig ny indsigt, inspiration og fornyet energi på livet som terapeut, hvilket jeg gerne vil dele med dig/jer.

Jeg har desuden taget en uddannelse som parterapeut og er certificeret i NLP fra NLP-skolen.

Mine samarbejdspartnere

Min erfaring i tal

Se min store erfaring med sexologi og parterapi

0 +
Klienter i alt
0 +
Foredrag
0 +
Års erfaring
0 +
Kommuner hjulpet
Mit erfaringsgrundlag

Sexolog og seksualvejleder

01

2008: Uddannet sexualvejleder

Mit særlige fokus er at arbejde med sexologi og mennesker, der har en eller anden form for handicap.

02

2008-2022

I denne periode havde jeg hundredevis af samtaler med borgere, pårørende og pædagogisk personale omkring sexologi for folk med handicaps.

03

2022

Uddannet som sexolog fra Sexologiskolen i København. Gennem uddannelsen fik jeg ny indsigt, inspiration og fornyet energi på livet som terapeut – ting som vil komme mine klienter til gode.

Henrik - Sexolog København

Skriv dig op til mit nyhedsbrev

Få nyttige tips omkring sexologi direkte i din indbakke. Få at vide, når der er nye indlæg med brugbar information på bloggen!